Politica de Returnare

Politica de returnare completă a S.C. CURSURI RECALIBRARE S.R.L. , este detaliată aici și prezentată formal în cele ce urmeaza. Politica de returnare este furnizată în completarea oricărei garanții legale sau a altor drepturi de returnare statutare pe care le dețineți conform legislației în vigoare (Ordonanța nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță).

Conform criteriilor noastre de returnare, puteți să renunțați la contractul de cumpărare și la locul rezervat în cadrul cursului/terapiei, solicitând returnarea contravalorii serviciilor achitate, după cum urmează:

Dacă vă exercitați dreptul de a denunța unilateral contractul, fără invocarea vreunui motiv, în termen de zece (10) zile lucrătoare de la achitarea cursului/terapiei, vă vom rambursa contravaloarea sumei achitate minus costurilor suplimentare ce rezultă din comisionul băncii si al procesatorului de plata electronica. Exceptie fac cererile de rambursare primite cu 7 zile calendaristice inainte de data inceperii cursului. In acest caz vom rambursa 60% din contravaloarea sumei achitate (40% reprezentând costuri logistice – rezervare sala, material didactic etc.).

Returnarea sumelor , în cuantumul stabilit după caz, se va face în cel mai scurt timp, dar nu mai târziu de treizeci (30) de zile calendaristice . Returnările vor fi făcute prin aceeași metodă de plată prin care s-a făcut tranzacția inițiala.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa va adresati prin e-mail la adresa: contact[at]mihailucian.ro